Meest gestelde vragen

Waarvoor kan ik bij Pelan Pelan Massage terecht? 

Bij Pelan Pelan Massage kunt u terecht voor zowel relaxatie als zorgmassages. Pelan Pelan Massage  is een professionele massagepraktijk  en erkend door de Belgische Massage Federatie. Een doorverwijzing van de huisarts is voor de behandelingen niet nodig. Pelan Pelan Massage neemt graag de stress, vermoeidheid, klachten en stijve spieren bij u weg. Voorafgaande de massage bekijken we naar de behoeften. U kunt rekenen op een behandeling op maat.  Geen enkele vorm van sensuele massage behoort echter tot de mogelijkheden. 

Ik ben een zorgcliënt/ slecht ter been. Kan er ook aan huis gemasseerd worden? 

Ja, dit is mogelijk. Pelan Pelan Massage heeft een mobiele massagetafel. Voor de verplaatsing worden verplaatsingskosten in rekening gebracht. De hoogte hiervan is afhankelijk van het aantal kilometers. Indien  de woning binnen een straal van tien kilometer van de praktijk ligt, worden er geen verplaatsingskosten aangerekend. 

Hoeveel kost een massage?

De kosten voor een massage zijn afhankelijk van de tijdsduur van de massage. De tarieven staan op de pagina van de gewenste massage genoemd. 

Welke betaalmogelijkheden zijn er? 

U kunt uw massage contant betalen, per betaalapp of vooraf overmaken. 

Hoe wijzig of annuleer ik een geplande afspraak? 

Het kan voorkomen dat de geplande afspraak onverwachts niet goed uitkomt. U kunt uw afspraak wijzigen door (telefonisch) contact op te nemen.  Dat kan tot 48 uur vóór de geplande afspraak online of telefonisch via 0473 645 140, uiterlijk 24 uur, vóór de afspraak. Bij het niet nakomen van een geplande afspraak of een laattijdige verwittiging, wordt u de volledige massage aangerekend. 

Ik wil een massage cadeau doen aan iemand. Heeft u ook tegoedbonnen?

Ja,  er zijn verschillende mogelijkheden. Meer informatie te verkrijgen via het contactformulier. 

Moet ik bij een massage volledig uit de kleren?

Nee,  dit is afhankelijk van welke massage er gegeven wordt.  Bij een Full Body Massage wordt de slip aangehouden. Bij partiële massages kan bepaalde kledij of ondergoed/lingerie aangehouden worden. Kom bij voorkeur naar de massage met kledij die makkelijk aanvoelt en niet spant. Tijdens de gehele behandeling worden alle spiergroepen die op dat moment niet worden gemasseerd, met een handdoek bedekt.

Welke maatregelen met betrekking tot COVID-19 zijn er van toepassing? 

Pelan Pelan Massage volgt het protocol van de Belgische Massage Federatie.